با لطف پروردگار متعال و استفاده از توانمندی های داخلی و به پشتوانه نزدیک به نیم قرن سابقه در صنعت تولید و پخش مواد غذایی و در نظر گرفتن سلیقه مصرف کنندگان توانستیم محصولات غذایی با سلامت و طعم و مزه اصیل ایرانی بدون مواد نگهدارنده تولید و عرضه نماییم و مطالبه ای مبنی بر درخواست غذای سالم را در سطح جامعه ایرانی فراهم کنیم ، کلیه مواد اولیه ای را که در محصولات صنایع غذایی دماوند استفاده می کنیم همگی دستچین و با کیفیت مرغوب و نیز از مواد اولیه فوق العاده با کیفیت میباشد که ضمن کنترل در آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی مجهز و پیشرفته با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی، اتوماسیون پیشرفته و منابع انسانی متبحر توانسته محصولاتی با کیفیت، سلامت، اصیل، خوشمزه را برای جامعه تولید کرده و هزینه های مادی، معنوی، زمانی و فکری ایشان را کاهش دهد . امروزه محصولات گروه صنایع غذایی دماوند را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای و محلی تهیه فرمائید
 

دماوند همیشه سربلند

آخرین خبرها

تخمه آفتابگردان

خواص تخمه آفتابگردان . . .

ادامه مطلب
خیار شور

سبز و شور است و ریشه در آب دارد؛ همیشه ته یک شیشه در کنار سرکه مظلومانه نشسته است؛ به نظرتان کدام خوراکی را می‌گوییم؟

ادامه مطلب
مربا آلبالو دماوند

یه صبح رویایی با مربا دماوند فواید مربا آلبالو . . .

ادامه مطلب
بالنگ چیست؟

خواص بالنگ؛ 10 خاصیت درمانی بالنگ برای سلامتی و طریقه مصرف آن . . .

ادامه مطلب

آخرین مقالات

آلبالو

خواص کم نظیر آلبالو که شما را شگفت زده می کند...

ادامه مطلب
مربا گل

خواص گل محمدی...

ادامه مطلب
فواید صبحانه خوردن

صبحانه به ما انرژی لازم برای شروع روز را می‌دهد. آیا...

ادامه مطلب
رب

با فواید رب گوجه آشنا شوید

ادامه مطلب

چرا دماوند؟


* تاکید بر کیفیت و نهایت دقت در تمامی مراحل تولید اعم از تامین مواد اولیه تا مراحل چاپ و بسته بندی و نگهداری مواد تولید شده
* برترین واحد تولیدی از لحاظ کنترل کیفیت محصول در ایران
* حرفه ای ترین نیروها در واحد QC بمنظور حمایت از مصرف کننده در استفاده از محصولی 100 درصد طبیعی
رب گوجه از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم بسیاری از خواص یاد شده از گوجه می باشد که تحت عنوان چاشنی در بیشتر غذاها مصرف می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد .در گذشته ای نچندان دور هر کسی رب مورد مصرف خود را به صورت سنتی در منزل طبخ می نمود. در این روش سنتی گوجه ها را شسته و به مدت یک روز در آب خیس نموده و خورد می کنند و بعد از مدتی تحت فشار قرار داده تا آب گوجه فرنگی خارج شود سپس آن را در صافی ریخته تا آب گوجه فرنگی را از تفاله آن جدا کنند .پس از این مرحله آب صاف شده گوجه فرنگی را جوشانده تا غلیظ شود و رب گوجه فرنگی حاصل گردد و در ظروف سفالی و یا شیشه ای نگهداری کنند. اما امروزه همانند همه عرصه های دیگر زندگی تکنولوژی به کمک بشر آمده تا رب گوجه فرنگی در بهداشتی ترین شرایط، عالیترین بسته بندی و در نهایت کیفیت به سهولت در دسترس همگان قرار گیرد .

آخرین پست های اینستاگرام