فواید خوردن سحری

یکی از بهترین دستورهای غذایی برای سحر...

بنا به روایات دینی خوردن وعده سحر در ماه مبارک رمضان، مستحب و به تاکید کارشناسان تغذیه به، بسیاری از افراد که  وعده سحری را حذف می‌کنند  توصیه می‌کنندکار بسیار نادرستی انجام میدهند. نخوردن سحری باعث می‌شود که بدن طولانی مدت کربوهیدرات دریافت نکند و در نتیجه آن دچار افت قند خون، بی حالی و سردرد، سرگیجه و در طول روز عصبی شوند. آب را به میزان کافی در وعده سحری باید  مصرف کرد تا از تشنگی در طول روز جلوگیری شود.همچنین بجای نوشیدن آب خیلی زیاد می‌توان برای رفع تشنگی از سبزیجات و میوه‌ها که حاوی آب زیاد هستند استفاده شود در وعده سحری باید مصرف نمک را کاهش داد زیرا نمک باعث تشنگی در طول روزه داری می‌گردد. ضمنا در وعده سحری از مواد گوشتی به مقدار زیاد علاوه بر عوارض بر بدن، عامل تشنگی هم خواهد بود مصرف زیاد چای در وعده سحری موجب دفع آب بدن می‌گردد و انسان را تشنه می‌کن.هنگام سحر باید از خوردن غذای چرب خودداری شود؛ پرخوری هنگام سحر از احساس تشنگی نمی کاهد. مصرف غذا در وعده سحر و افطار باید به گونه ای باشد که هیچگاه احساس سیری کامل نشود؛ همچنین باید از مصرف زیاد چای در سحر خودداری کرد.یکی از بهترین دستورهای غذایی برای سحر شامل یک لیوان شیر، چند برش نان سبوس دار مانند سنگک، چند لقمه نان و پنیر و گردو، چای شیرین، نان همراه عسل و کره و مربا و یک عدد سیب است.هنگام سحر و افطار به جای مواد قندی بهتر است از خرما و توت استفاده شود و نباید بلافاصله پس از صرف وعده سحری، دراز کشید یا خوابید.

برچسب ها : مربا فواید سحری ماه رمضان دماوند تغذیه روزه سحر

تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است