خواص گل محمدی...
گل محمدی نام نوعی گل رز است که از آن گلاب میگیرند. شما می توانید از طعم لذید این مربا در صبحانه خود به همراه خامه یا کره استفاده نمائید و لذت این وعده غذایی را دوچندان نمائید.
ارزش غذایی:
این گیاه معطر دارای قند، تانن، اسید گالیک، اسانس، مواد پکتینی و ماده رنگی است. فلانوئیدها و ترپنهای موجود در گلبرگهای این گیاه، برای درمان افسردگی مفید بوده و به عملکرد قلبی و عروقی نیز کمک میکند. هر قاشق مربای گل محمدی معادل 20 گرم می باشد که حاوی 12 گرم قند و بدون چربی و اسیدهای چرب ترانس می باشد.
در ایران از گلبرگهای گل رز محمدی مربایی خوش طعم تهیه میشود. صرف چای و مربای گل سرخ در زمان افطار از آداب روزه داران مناطق آذری زبان است. صرف این مربا در صبحانه، میتواند به کودکان کمک کند تا یک روز خوب و با نشاط را داشته باشند و سرحال در مدرسه حاضر شوند.
برچسب ها :
مربا گل
مربا کلسرخ
فواید گل
مربا گل دماوند
مربا گل برای کودکان
مربا گلمحمدی
فواید گل محمدی